BrașovPetreceri și evenimente diverse

Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

Nunta lui Figaro | Operă de W.A. Mozart

După Salonul Muzical al Operei de luni, când i-am spus „Bun găsit, domnule Mozart!”, chiar de aniversarea nașterii lui W.A. Mozart, sâmbătă, 1 februarie 2020, de la ora 18.30, în Sala Operei, vă invităm la o altă capodoperă scrisă de genialul compozitor austriac: „Nunta lui Figaro”. 
„Nunta lui Figaro” este o operă plină de contraste, cu arii melodioase, care la rândul lor evoluează dintr-un cântec liniștit într-o explozie sonoră fulminantă. Libretul  a fost scris în limba italiană de Lorenzo da Ponte, care a fost inspirat de comedia lui Pierre Caron de Beaumarchais - La folle journée ou Le mariage de Figaro. Premiera operei a avut loc la 1 mai 1786, la Burgtheater din Viena, cu Mozart însuşi ca dirijor. „Nunta lui Figaro” s-a reluat un an mai târziu, la Praga, unde s-a bucurat de un triumf răsunător.
Preț bilete: 45 lei – în sală; 35 lei – la balcon lateral pentru elevi, studenți, pensionari 
Acţiunea operei se petrece în castelul Contelui Almaviva, în Sevilla, în secolul al XVIII-lea. Desfăşurarea din „Nunta lui Figaro” este un lung şir de quiproquo-uri neprevăzute şi răsturnări de situaţie care fac din această operă o comedie spumoasă şi de succes. Contele Almaviva, săturat de anii de căsnicie cu Rosina, îi face avansuri menajerei Susanna, iubita lui Figaro. Contele vrea să împiedice căsătoria celor doi şi încearcă toate şiretlicurile. Încurcăturile se ţin lanţ, Rosina îi joacă şi ea o festă soţului pentru ca, în final, Contele Almaviva să-i ceară iertare în faţa tuturor, iar Figaro şi Susanna să îşi redobândească încrederea şi fericirea.
În distribuția spectacolului de sâmbătă îi vom găsi pe artiștii: Adrian Mărcan - Contele Almaviva, Anda Pop - Contesa, Lăcrămioara Schuller - Susanna, Lorand Cristian - Figaro, Corina Purcărea (invitată) - Cherubino, Cristina Roșu - Marcelina, Ștefan Schuller - Doctorul Bartolo, Cristian Dicu - Don Basilio, Alina Ichim - Barbarina, Aurel Aron - Don Curzio, Paul Tomescu - Antonio, Andromeda Nemeș și Mariana Tomescu - Două fete tinere. Își dau concursul Orchestra și Corul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim. Regia artistică a spectacolului este semnată de Carmen Dobrescu, iar scenografia și costumele de Rodica Garștea. Asistent regie: Anda Pop. Mișcarea scenică: Nermina Damian. Regie scenă: Silvia Papadopoulos. 
Aceasta reclamă se va închide în secunde. Click AICI pentru a accesa instant pagina dorită.

ANTRENORUL PĂRINȚILOR

BRAȘOV
Str.Bazaltului nr.2
localizare cu Google Maps

+40 754 96.48.52 +40 748 15.48.38

info@unparintemaibun.ro

link website

Workshop susținut de Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli, vine în orașul tău pentru o nouă abordare a celor mici...prin joacă.
Te învaţă cum să-i organizezi singur o petrecere, de-a ce să vă jucaţi prin casă, cum să-l ajuţi în trafic să nu se plictisească când stați ore în șir în mașină şi cum să-l implici la cumpărături.
 

Albume foto

1 imagine
Vino să înveţi cum să-ţi pui mâinile în șold și să cânţi atunci când de fapt îţi vine să-ţi pui mâinile în cap! Haosul poate fi transformat în distracţie- prin joacă.
Jocuri de jucat în casă
Jocuri de jucat în trafic
Jocuri de jucat la cumpărături.
Bonus – idei pentru organizarea unei petreceri.
Lăsăm toate grijile şi fuga de peste zi şi vom descoperi împreună jocuri care se află de multe ori la îndemâna noastră. Dar, copleşiţi de toate lucrurile de care trebuie să avem grijă, în multe momente nu mai ştim cum să le facem faţă copiilor noştri. Mirela îi învaţă pe părinţi toate trucurile pe care ea le-a folosit şi care au ajutat-o să exploateze la maxim timpul petrecut cu copilul ei.

În cele 3 ore cât durează workshop-ul, veţi avea ocazia să descoperiţi reţeta care a făcut din Mirela cea mai bună prietenă a copilului ei. Veţi descoperi în Mirela un antrenor de la care puteţi primi sfaturi şi ponturi numai bune de notat şi de ţinut în geantă sau în torpedoul maşinii precum asul din mânecă.

După 3 ore veţi pleca acasă fiind siguri că în câteva dintre situaţii veţi şti exact pe unde scoateţi cămaşa. Mirela ştie cum să ajute părinţii să se relaxeze şi să folosească joaca pentru toate lucrurile importante pe care vor să le înveţe copiii lor.

Iată ce știe Mirela să facă:
• poate să transforme haosul în distracţie
• poate să te învețe să gestionezi o criză prin joacă
• poate să te învețe să-i explici copilului tău cele mai importante lucruri despre viaţă- jucându-va
• poate să te ajute să câştigi timp fără că el să simtă că l-ai abandonat în favoarea altor activităţi
• ştie cum să-l determine pe copilul tău să facă singur treburile casnice şi să îi facă şi plăcere
• te învață cum să faci mâncare în timp ce el se joacă pe lângă tine
• te învață cum să-l scapi de frică de întuneric
• te învață cum să-i dai copilului tău sentimentul că eşti în spatele lui în fiecare clipă şi el poate să fie curajos să meargă mai departe
• te învață cum să-ţi aminteşti că fiecare cădere a lui e un altfel de-a învaţă să meargă în picioare
• îţi arată cum poţi simplu şi eficient să transformi un moment de tensiune într-unul amuzant
• ştie ce le place copiilor, ştie ce îi face să radă, ştie cum prin joacă să le oferim o baza morală pentru educaţie
“Sunt Mirela Retegan și antrenez părinții pentru joacă. Eu am învățat singură. Așa am devenit cea mai bună prietenă a copilului meu. Tu poți să înveți de la mine. Intra în echipa mea- echipa părinților care știu să se joace. “
Vino la întâlnire cu Antrenorul Părinţilor, pe 23 martie 2016 la Brașov, Gala Ballroom (Eliana Mall)
– ora 17:00 Lansare carte ”Pledoarie pentru mami și tati”
– ora 18:00 Workshop ”Antrenorul părinților”
Participarea la workshop este posibilă numai cu rezervare, prin completarea formularului de înscriere.
Investiție: 55 lei

distribuie

Evenimente următoare în Brașov

Evenimentele din Brașov vor fi disponibile în curând.

Recomandări în Brașov

Recomandările din Brașov vor fi disponibile în curând.

Cazare în regim hotelier

metropola.info